Ljubav je lepota, čarolija, osećaj koji nam prija, a ne boli. Bez poštovanja, razumevanja i podrške ljubav ne može postojati. Ne prihvatajte na ništa manje od iskrene i prave ljubavi koja čini da se osećate apsolutno srećno. Ukoliko sumnjate u ljubav svog partnera, obratite pažnju na sledeće znakove koji pokazuju da vas ne voli dovoljno:

1. Uvek je zauzet i nikada nema vremena za vas

Treba poštovati tuže obaveze i zaduženja, ali ukoliko partner nikada nema vreme koje će provesti sa vama, to je znak da treba da razmislite o vašem odnosu.

2. Ne predstavlja vas prijateljima i porodici

Ako je ozbiljan, želeće da vas pokaže svojim bliskim ljudima.

3. Ne otvara srce pred vama

Kada pokušate da ga pitate o nečemu, naročito o prošlosti, a on okoliša da vam to kaže, to znači da u vašem odnosu postoji nepoverenje.

4. Uvek sami sve planirate

On mora uložiti onoliko truda koliko i vi. Odnosi su uzajamni trud, ali i uzajamno uživanje. 

5. Ne razgovara sa vama o zajedničkim planovima za budućnost.

Kada govori o predstojećim događajima, retko vas uključuje u svoje planove.

6. I dalje priča o bivšim ljubavima i poredi vas sa njima

Ovo je znak da neke stvari još uvek nije preboleo i zaboravio, a da vas ne smatra kao autentičnu osobu, već va stalno poredi sa nekim.

7. Izbegava svaki oblik pokazivanja osećanja u javnosti

Neki muškarci ne vole da budu nežni u javnosti, i to je u redu! Ali ako vam ne uzvraća elementarne stavri poput zagrljaja, osmeha, držanja za ruku, tu postoji problem.

8. Često otkazuje planove

Stalnim otkazivanjem planova, posebnu u zadnji čas, pokazuje nepoštovanje i prema vama i prema vašim osećanjima. Mora da poštuje i vaše vreme.

9. Kada ste zajedno, ne osećate se potpuno prijatno

Trebalo bi da vam bude prijatno i zabavno sa partnerom. Ako su vam sve misli zaokupljene sumnjama i brigama vezanim za vašu vezu, onda je to loš znak koji ukazuje da razmislite da li je ovaj odnos vredan truda.

Izvor: Sensa