Sve u našem životu zavisi od energije - ono što zračite, to i privlačite. Čak i u ljubavi svojom energijom možemo privući srodnu dušu, a istraživanja pokazuju da određene osobine i talasi energije mogu privući osobu koja vam se dopada. Tako je dokazano da muškarce privlače žene koje su pozitivnije i optimistične. U nastavku pročitajte kako da zračite pozitivnom energijom koja zavodi i privlači ljubav:

1. Ostanite optimistični

Potrudite se uek da buidete optimistični, jer osim što ovako privlačite ljude, ovo je izuzetno važno i za vaše zdravlje. Pokušajte da se ne nervirate zbog raznih stvari, izbegnite negatuivnost i vežbajte pozitivan pogled na život i svet. Kada ste pozitivni, sve u žibvotu teče lakše i jednostavnije.

2. Razvijajte empatiju

Prihvatite sebe i druge, ne osuđujte, pokušajte da razumete svoja i tuđa osećanja. Ne pokušavajte da promenite svakog čoveka, ne govorite ljudima šta treba d apostanu, već prihvatite druge onakve kakvi jesu. Budite srećni u svojoj koži i pravoj prirodi, ali i razvijte razumevanje i za tuđe želje, osećanja i način života.

3. Ne dozvolite da vas bilo šta definiše, posebno ne odnosi

Srećna i zadovoljna žena zna koliko vredi, verujee u svoje sposobnosti i stalno radi na svom samopouzdanju. Ona je nezavisna, slobodna i verna svojoj pšrirodi, a muškarac nikada nije centar njenog Univerzuma. U vezi se daje maksimalno i nesebično pruža ljubav, ali uvek ostaje verna sebi.

Izvor: Sensa