Magičan dan u februaru 22.2.2022. predstavlja važan događaj koji simbolizuje početak nove životne faze. Energija čudesnog niza 2-2-2-2-2-2, može uiticati da promenite sdbinu nabolje, da steknete samopouzdanje i ostvarite želje.

Numerolozi ovaj datum nazivaju broj ogledala, jer se broj 2 ponavlja. Dvojka simbolizuje izdržljivost, hrabrost, otkrivanje novih talenata, dostizanje visina i prihvatanje promena koje mogu transformisati naš život. Učimo kako da kontrolišemo emocije, kao i kako da kanališemo energiju u pravom smeru.

Šest dvojki u utorak nije samo skup brojeva, već i jedinstvena prilika da se promeni sudbina. Sutra će svi moći da ispune svoje želje koristeći proverene metode i, naravno, unesu pozitivne promene u život tako što će krenuti u novu fazu punu primamljivih šansi.

Šta treba da uradite da bi se želja ispunila 22.2.2022:

Najpre je važno d averujete u proces ostvarenja želje. Imajte samopouzdanje i svest da se može ostvariti baš sve što zamislite. Možete primeniti razne tehnikae, a jedna od njih jeste da jasno formulišete želju u jednoj rečenici i da je izgovarate danas naglas svaki put kada primetite broj dva, na primer na tablici automobila, na satu, reklami ili kad viđate sve u paru, avion u paru, ptice u paru, životinje u paru...

Drugi način je da napravite mapu želja. Ovaj dan je idealan za vizualizaciju, pa uzmite papir, probudite kreativnu energiju i počnite da stvarate. N apapir rečima, crtežima, slikama iskažite svoju želju na najslikovitiji način, napišite motivacione poruke, planove i korake kakve želite prvo da napravite. Uradite to bez žurbe, opušteno i lagano, uz neku finu i prijatnu muziku. Okačite svoju mapu želja na zid i od danas započnite put ostvarenja. ne zaboravite na mapi da napišete magičan niz brojeva 2-2-2-2-2-2.

Svako danas može privući sreću i ostvarenje želja, ali je važno da verujete u svoj san i da budete spremni na pozitivne promene.

Izvor: Sensa