Mesečeve mene pokazuju da nas ovog petka očekuje Četvrt Meseca u Škorpiji, odnosno Mesec će od 5. avgusta biti u rastu - šta to znači?

Lunarna energija koju donosi može pomoći da privučete sreću, ali i da se suočite sa nekim starim odlukama iz prošlosti. Karma s ečisti - hajde da pažljivo pratimo svoje misli, predosećaje i želje. Moguće je da će mnogi osetiti talas sentimentalnosti, sete, nedostajanja.

Sada je vreme da napravite pauzu, detoksikujete organizam, ali i svoj um od negativnih misli. Radite ono što želite i što vam prija. Pošto je Četvrt Meseca u znaku Škorpije - aktivnost Meseca nije na najbolji način kombinovana sa elementom Vode, pa gledajte danas u oba smera i ne rizikujte uzalud.

Rastući Mesec u Škorpiji može podstaći i nemir, nesklad, nedostatak energije. Mnogi će odlučiti da ovaj dan provedu kod kuće, u svojim mislima. Oni koji skupe energiju, biće dobvro danas očistiti dom i osloboditi i prostoir od tereta.

Pošto je ovaj Mesec priprema za pun koji nas očekuje za 14. avgusta, neke stvari će već polako početi da se završavaju, privode kraju - projekti, odnosi, planovi... Pun Mesec zatvara neka polja života kako bi mogao neka druga da otvori.

Trebalo bi da se držite svega što vam daje radost. Ako se fokusirate na dobro, moći ćete da odbijete negativnu energiju. Mesec u Škorpiji ne budi u ljudima svrsishodnost. Neće moći da poveća naše ambicije. S druge strane, ljudi će biti promišljeniji i lišeni opasnih rizika u finansijama i poslu. Oslonite se na iskustvo i logiku.

Oprez na dan Četvrt Meseca u Škopriji biće ključ uspeha. Poslovna aktivnost donosi sreću, pa izađite iz zone komfora. Možete tražiti novi izvor prihoda, rešavati ranije započete projekte i slučajeve, dovesti u red dokumentaciju.

Tokom ove lunarne energije radite više na svom samopouzdanju!

Izvor: Sensa