Ponekad ni sami ne znamo kako se osećamo, šta zapravo želimo ili koji su naši skriveni talenti. Naša podvest može otkriti mnogo toga, što nismo ni sanjali da posedujemo u sebi. Ne kaže se džabe da su oči ogledalo duše, samo jedan pogled u nečije oči može nam otkriti njene emocije, da li je iskrena ili ne.

Izaberite sliku i saznajte šta ona govori o vašem karakteru, osobinama i željama.

Prva slika

Trenutno ste u stanju dubokog emocionalnog iskustva. Možda su se u vašem životu dogodili neki tužni događaji usled čega ste nesrećni. Pokušajte da osvestite ono što vam se desilo, da spoznate svoje emocije I da ih prihvatite takve kakve su. Dajte sebi vremena da rane zacele, a za to vreme pokušajte da pronađete makar mali tračak radosti i sreće. Ne odbijate pomoć ljudi koji vas vole.

Druga slika

Vi ste kreativni i ekstravagantni, imate izuzetno izražen osećaj za estetiku. Radoznali ste, otvoreni i spontani. Ako ovo nije tipično za vas, ali ste ipak izabrali ovu sliku, onda u vama trenutno bujaju prave strasti! Nešto, tačnije neko u vama uzburkava strasti. Velika je šansa da ste zaljubljeni. Ali, čak i ako to nije slučaj, vi ste raspoloženi, divite se ljudima oko sebe, iskreno se radujte životu i svim mogućnostima koje nudi.

Treća slika

Vi ste posmatrač, navikao da procenjuje i analizira sve događaje koji se dešavaju u vašem životu. Vaš mozak nikada ne miruje! Uvek ste fokusirani, zahtevni, ambiciozni i odlučni. Zainteresovani ste za život, komunikaciju sa ljudima od kojih možete naučiti nešto novo. Vi niste od onih koji dugo dozvoljavaju sebi loše raspoloženje i predavanje strahovima. Vaša sposobnost da kontrolišete emocije je neverovatna.

Izvor: Sensa