Svi mi imamo svoje strahove koje manje ili više vešto krijemo. Neki ih guraju pod tepih, žive tako da ih ne probude, dok se drugi hrabno suočavaju s onim što ih najviše plaši. Dobro pogledajte sliku. Šta vas najviše plaši? Na koja vrata ne biste ušli- u hladnu pećinu, u mračni tunel, u napuštenu kuću ili u staru brvnaru?  Saznajte šta se krije iza vašeg straha!

Pećina

Pećina predstavlja vaš vapaj za toplinom i strah od razočarenja. Radije birate samoću kako ne biste ponovo bili povređeni. Vi znate šta vas čini zaista srećnim i poznajete sebe bolje od bilo koga drugog. Osećate veliku potrebu da budete voljeni, u svakom smislu te reči. Kada to nemate, patite.

Napuštena kuća

Ako ste izabrali napuštenu kuću, vi se ne plašite! Ne donosite neozbiljne odluke, naprotiv, analizirate svaku situaciju i tražite najbolji pristup problemu. Svoje vrednosti stavljate iznad svega i očekujete da drugi ljudi učine isto. Takođe, emocionalno i duhovno ste zatvoreni. Tražite partnera i vezu u kojoj ćete se osećati ispunjeno i emotivno i intelektualno. 

Tunel

Ako se uplašite pri pogledu na tunel, onda ste trenutno zatrpani osećanjima koje ne znate kako da shvatite. Zbunjeni ste i pomalo izgubljeni. Morate da shvatite koje su vaše prave i stvarne emocije. Vi ste pametni, ali previše dozvoljavate da vama upravljaju osećanja. Previše pažnje posvećujete svojim problemima. Pokušajte da ne razmišljate o lošim stvarima, jer posle kiše uvek dolazi sunce!

Stara drvena koliba

Kuća nije u najboljem stanju, što predstvlja strah od siromaštva i nemaštine. Vi nesvesno materijalnim stvarima dajete prednost i vrednujete ih više nego što treba. Iskreno ste lojalni, kao i pošteni, ali niste sigurni da to svi razumeju i da vas zbog toga cene. Tražite materijalne stvari u životu, ali zaboravljate da ne možete kupiti ljubav i sreću.

Izvor: Sensa