Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA ZNAČI AKO STE ROĐENI U SREDU - OTKRIVAMO SVE O VAMA: Da li ćete imati sreće u ljubavi, evo kako ćete se obogatiti

Šta znači ako ste rođeni u sredu - ovo su vaše vrline, mane, ljubavni odnosi, poslovni i porodični život!

 Šta znači ako ste rođeni u sredu. Izvor: Shutterstock

Osobe rođene u sredu smatraju se za osobe sa visokom inteligencijom. Kada s esuoče sa preprekama i izazovima u životu, analiziraju situaciju iz svih uglova pre nego što donesu odluku. Oni se trude da analiziraju problem iz svih uglova pre nego što mu pristupe. Oni su sposobni za obavljanje više zadataka. Imaju širok spektar interesovanja, od sporta do muzike. Imaju odličnu moć komunikacije, a u društvenim aktivnostima su aktivni i energični. Mnogi ih smatraju za dobre prijatelje.

Pročitajte još

Njihova mana je što ponekad mogu biti puni predrasude i arogantni. Deluju hladno, nepristrasno, racionalno, ali samo dok ih dublje ne upoznate i shvatite da je to samo njihova čaura kojom se štite. Osobe rođene u sredu mogu biti iuzuzetno privlačne, a izuzetno su privržene porodici i prijateljima. Oni imaju tendenciju da budu pričljivi, ali su sjajni i slušaoci. U rešavanju problema su lideri, njihovi saveti su neprocenjivi u kriznim vremenima.

Oni mogu biti dobri posrednici i mogu naterati posvađane strane da dođu do obostrano korisnog sporazuma. Jedna od njihovih prednosti jeste sjajan smisao za humor. Njihovo samouvereno držanje može privući mnoge. Mogu biti prilično popularni među suprotnim polom.

Ljudi rođeni u sredu se oslanjaju na logiku kada je reč o poslu. Uvek uče nešto novo, razvijaju se, teže stalnom napretku i istražuju znanja. Vrlo su efikasni i iskrnei u poslu, a prijaju im i profesije na kojima ima puno putovanja - sjajno se slažu sa novim ljudima i znaju da predstave projekte na pravi način. Kao analitičari, oni posmatraju stvari koje drugi ne vide. Oni takođe mogu biti dobri pisci i govornici. Vole da istražuju različite oblasti kreativnosti.

Saznajte i...

Kada je reč o ljubavnom životu, osobe rođene u sredu je lako voleti. Oni su saosećajni i dobri su slušaoci. Jedini problem je što imaju tendenciju da insistiraju na logici svega, što može izazvati probleme kada je u pitanju romantičnost. Sa svoje strane, oni će se maksimalno potruditi da veza ostane stabilna i zdrava. Iako nisu previše romantični, pokazaće vam otvoreno osećanja. Spremni su da previde greške, mane i nedostatke.Očekivaće da se partner isto onoliko posveti odnosu koliko i oni. Jedna od mana kada je reč o ljubavnim odnosima jeste rizik da će se posvetiti drugim asktivnostima, najpre karijeri, a zapostaviti partnera. Kada se ovo dogodi, potrebno je vreme, strpljenje i razgovor.

Njihova sjajne komunikacijske veštine pomažu im da sačuvaju kvalitetan brak. Na polju finansija su stabilni, paze kako troše, a to se pozitivno odražava i na porodični život. Međutim, oni imaju tendenciju da previše pojednostave stvari. Retko kada su spontani, što je ponekad neophodno.

Broj 5 je srećan broj za osobe koje su rođene u sredu.
Njihova omiljena boja je zelena.
Mogu biti skloni alergijama i infekcijama.
Često imaju želju za masnom i začinjenom hranom.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj