Test ličnosti u kojem je potrebno da izaberete jedan kamen sa slike koji vam se najviše dopada i privlači vašu pažnju. Na osnovu vašeg izbora i karakteristika kamena, možete saznati nešto o sebi i svom karakteru.

Koji ste kamen sa slike izabrali - pročitajte rešenja:

1. Opal - Ako ste izabrali opal, to znači da želite mir više od svega u životu. Osećate potrebu da se isključite i nađete mir negde gde vladaju vaša čula i unutrašnje misli. Opal poboljšava komunikaciju i uklanja energetske blokade u vašim čakrama.

2. Malahit - Ako ste izabrali malahit, to otkriva da su velike životne promene na pomolu. Mnoge promene će biti duhovne prirode. Takođe možete doživeti promene u svom ljubavnomživotu. Ovo je dobar trenutak da razmislite o izborima koje ste napravili. Malahit se naziva kamenom transformacije, donosi isceljenje.

3. Sunčev kamen - Ako ste osetili privlačnost prema sunčevom kamenu, to otkriva da ste veliki optimista. Provedite dosta vremena upijajući lekovitu toplotu sunca, dobro će vam doći. Ne gubite svoje sunčano raspoloženje! Sunčev kamen, kao kamen obilja, podstiče originalnost i inspiraciju.

4. Opsidijan - Ako vas privlači opsidijan, vaša podsvest pokušava da vam kaže da je vreme da prekinete stare navike i stvorite novi život. Setite se koliko ste srećni, budite zahvalni na svemu i ne dozvolite da vam se ljubomora uvuče u misli. Ovo je kamen zaštite, što znači da njegova lekovita svojstva uklanjaju negativnu energiju i štite od napada na auru.

5. Haulit - Ako vas ovaj kamen privlači, budite otvoreni za poruke od iskusnijih i nova životnaiskustva. Vodite dnevnik snova i budite svesni vizija ili sinhronosti. Za one koji su često izloženi stresu, svojstva haulita uključuju ublažavanje besa i stresa, pa čak i pomoć u ublažavanju nesanice.

6. Jaspis Dalmatian - Ako ste odabrali Jaspis Dalmatian, to znači da volite zabavu i da morate da se igrate u svom životu. Tražite nove avanture i steknite nove prijatelje. Ovaj kamen će uravnotežiti vaše emocije. Takođe čisti od negativne energije.

Izvor: Sensa