Toni Robins je pisac, trener za uspeh i lidere, motivacioni govornik i filantrop. Kako je više puta navoidio, Toni Robinsa je sam stvorio tako što kje shvatio i osvestio svoje najbolje kvalitete, a prevazišao ograničenja poput siromaštva u kojem je odrastao, do tumora na mozgu povezanog sa nekontrolisanim hormonom rasta. Ovaj životni trener motiviše i inspiriše ljude širom sveta na pozitivne promene, a njegovi saveti i alate koje preporučuje smatraju se od vodećih u oblasti ličnog razvoja i samopomoći. Toni Rbins savetuje predsedničke lidere zemalja, profesionalne sportiste i mnoge poznate ličnosti.

Jedan njegov savet može se smatrati zlata vrednim, a to je izjava: "Promenite svoja očekivanja u zahvalnost i vaš život će se odmah promeniti." Mnogo puta zaboravimo koliko stvari u životu imamo na kojima možemo biti zahvalni i koja nam donose blagostanje i radost, već se fokusiramo samo na ono što nemamo i šta očekujemo. Sa takvim stavom prirodno upadamo u stanje nezadovoljstva i konstantnih nedostataka, zaboravljajući na ono što posedujemo.

Takođe, Toni često govori o tome koliko negativne emocije mogu biti toksične po nas i naš način života, pa navodi - "Kada ste ljuti duže od 30 sekundi, ostaci ove emocije ostaju u telu još 5 sati." Šta mislite, koliko stvari bi bilo bolje da smo znali ljutnju da zamenimo osmehom i mirom?

U galeriji ispod ppročitajte neke od najmoćnijih saveta Tonija Robinsa koji vam mogu pomoći da promenite život na bolje!

Sensa / Canva Saveti Tonija Robinsa koji će vam pomoći da prebrodite probleme i privučete sreću!

Izvor: Sensa