Šta prvo uradite kada se ujutru probudite? Od toga kako počinjete svoj novi dan zavisiće kako ćete se osećati, koliko ćete enrgije imati, da li ćete biti inspirisani i produktivni ili ne. NaslednicaLujze Hej, motivaciona govornica i autorka nekoliko knjiga, Gabrijela Bernštajn, objasnila je da ujutru kada ustanemo imamo dve opcije: možemo se uskladiti sa Univerzumom kroz duhovnu praksu, meditaciju, molitvu, afirmaciju ili vežbu. . . ili možemo da uzmemo svoje telefone, pogledamo vesti, slistimo šoljicu kafe i počnemo da jurimo okolo. Kada izaberemo drugu opciju, često počinjemo dan sa negativnim vibracijama, preplavljeni. Zato je imperativ da promenimo svoje jutarnje navike. Jutro je sveto vreme i mora se negovati. Imamo mogućnost da biramo kako želimo da nam prođe ostatak dana. Jedna promena u našem ponašanju može da preusmeri ceo naš dan. 

Pripremite se za pobedu tako što ćete započeti dan sa vežbom koja će vas uskladiti čim se probudite! Proveli ste noć spavajući u energiji neotpora,  a dok spavamo, oslobađamo otpor negativnim mislima. To znači da kada se probudimo, imamo praznu listu pred sobom — priliku da se oslobodimo negativnosti od prethodnog dana i počnemo iznova. Zato su prvi trenuci jutra tako dragoceni. Pratite jutarnju vežbu da biste započeli dan na pravi način i održali svoje dobre emocije tokom dana.

Kreirala je aplikaciju koja je postavljena tako da joj ujutru izbaci pozitivnu afirmaciju za taj dan. Zatim, nakon što obavi jutarnju rutinu za lice I telo, recituje pozitivne mantre!

"Mantre me vode da se vratim ljubavi prema Univerzumu, prihvatim sebe i oprostim sebi za bilo kakvu neusklađenost od prethodnog dana. Potvrđujem kako želim da se osećam, ko želim da budem i kako želim da se pojavim u svetu. Potvrđujem ljubav prema sebi i saosećanje, svoju spremnost da se osećam dobro. Ova praksa je bila spasonosna za mene. To me odmah dovodi u duhovno, fizičko i emocionalno usklađivanje. Afirmacija pozitivnosti mi pomaže da iskoristim svoju vezu sa Univerzumom i da me taj pozitivan zamah drži tokom celog dana." 

Mantre možete izgovarati tiho ili naglas ili pustiti audio snimak. Bez obzira na to kako se osećate kada se probudite ujutru, ove afirmacije iz Gabrijeline nove knjige "Super attractor" pomoći će vam da se uskladite. Izgovorite ih naglas i dozvolite da vas snaga vaših namera vrati u ravnotežu.

  1. Moje telo je odmorno i moj um je bistar.
  2. Dan počinjem pozitivnim mislima i energijom.
  3. Moj dan se odvija s lakoćom i milošću.
  4. Ljudi me podržavaju tokom dana.
  5. Univerzum podržava moje želje danas.
  6. Otvorena sam da primim sve dobre stvari.
  7. Ja sam energična i inspirisana.
  8. Sve kreativne mogućnosti su mi dostupne.

Izvor: Sensa