Mari Forleo je preduzetnica, pisac, filantrop, i kako za sebe kaže, nepopravljivi optimista. Na svom kanalu Marie TV, deli savete, smernice i priče iz osvešćenog preduzetništva, ali i poruke kako da uspemo i kreiramo život koji volimo. U njenim emisijama su često i stručnjaci, motivacioni govornici, poput Elizabet Gilbert, Mel Robins i Brene Braun, a Opra Vinfri je nazvala liderom nove generacije.

Rođena i odrasla u Nju Džersiju, Mari Forleo je uspela da stvori društveno svesnu digitalnu imperiju isključivo kroz svoju strast, laptop i san. Njene reči i poruke motivišu milione ljudi širom sveta da iskažu svoj keativni potencijal, razviju posao i žive sa puno entuzijazma i dobre energije.

U svojoj knjizi "Sve je rešivo", Mari Forleo objašnjava da ne postoje prepreke, već da ih mi možemo preokrenuti u prilike:

"Nikada se ne radi o nedostatku novca ili vremena ili bilo čemu drugom. Radi se o vašoj internoj igri, vašoj posvećenosti da uradite sve što je potrebno da biste bili kreativni, snalažljivi i shvatili. Da pronađete ili napravite put napred, bez obzira na sve."

Na pitanje kako da nam se snovi ostvare, Meri Forleo je na svom kanalu predložila jednostavnu mantru koja joj je, kako navodi, pomogla kroz ceo njen život.

"Pomogla mi je da otpustim strahove i da svaki san učinim realnijim, da može da se ostvari bez obzira da li se ja plašim, da li me nešto zasrašuje ili sam potpuno nespremna ili nikada nisam doživela takva osećanja. Ta mantra glasi - POČNITE PRE NEGO ŠTO STE SPREMNI. Sačuvajte ovu frazu, zapišite je i istaknite i živite u skladu sa njom - svakog jutra, svakog dana i noći. Zato što je ovo istina - ako čekate da uradite nešto dok ne budete za to spremni, čekaćete ostatak svog života."

Šta ćete danas da započnete i pre nego što se osetiti spremnim?

Izvor: Sensa