Jagode operite zatim im uklonite peteljke. Izmiksajte ih u blenderu pa izmerite koliko ste pirea dobili.
Na svaku šoljicu pirea od jagoda dodajte po ½ šoljice vode, 2 kašike sveže isceđenog limunovog soka, ½ do 1 kašičice ekstrakta stevije zatim ½ do 1 kašićice praha od psilijuma (navedene sastojke ćete naći u prodavnicama zdrave hrane).
Prah od psilijuma dodajte poslednji, dobro pomešajte pa smesu brzo sipajte u sterilne male tegle.
Dobro zatvorite pa ostavite preko noći u frižideru pre konzumiranja.
Budući da se ovaj džem ne kuva, držite ga neprekidno u frizideru. Isto tako, preporučljivo je da pripremite manju količinu. Ako želite da ga duže čuvate, stavite ga u male plastične posude i stavite u zamrzivač pa odmrzavajte deo po deo, taman koliko vam u određenom trenutku treba.
Izvor: Story
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!