Sastojci:
- 8 većih paprika
- 200 g pasulja
- 1dl maslinovog ulja
- 1 glavica crnog luka
- 1 vezica seckanog peršuna
- 1 list celera
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica brašna
- 1 kašičica mlevene slatke paprike
- so, biber
Priprema:
Pasulj uveče potopite u vodu, sutradan ga prokuvajte u novoj vodi. Kuvajte ga kraće vreme, skinite sa vatre, poklopite i ostavite da se u vodi ohladi. Ocedite ga i propržite na maslinovom ulju. Promešajte ga i ponovo nalite vodu u kojoj se kuvao, toliko da ogrezne.
Luk propržite, dodajte brašno, melevenu papriku, peršun, celer i beli luk. Sjedinjite sve sa pasuljem. U očišćene paprike stavite pasulj. Stavite ih u podmazanu zemljanu posudu, prelite sa malo vode i u zagrejanu rernu pa pecite još pola sata.
Izvor: Vegetarijanska kuhinja
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!