Sastojci:
- 1 kg cvetova karfiola
- ½ kg crvenog luka (izrezanog na kockice)
- ½ kg belog batata (izrezanog na kockice)
- 2 kašike hladno ceđenog suncokretovog ulja
- 2 kašičice soli
- ½ kašičice bibera
- 1 ½ l povrtnog bujona
- kašičica mlevenog kardamoma
Priprema: Na ulju prodinstajte povrće sa začinima, pa zalijte buljonom. Kuvajte dok povrće ne omekša. Zatim štapnim mikserom ili u blenderu pomešajte skuvano povrće. Ukrasite peršunovim lišćem.
Izvor: Sensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!