U sezoni virusa, prehlada i gripa važno je da konzumiramo zdravu hranu, budemo aktivni i imamo kvalitetan san kako bi naš organizammogao da se odbrani od infekcija i bakterija.

Tokom zimskog i jesenjeg perioda najčešće dolazi do pada imuniteta i tada je pravi trenutak da se okrenemo prirodi i njenim blagotvorinim isceljujućim mogućnostima. Postoje mnogobrojni prirodni lekovi za jačanje i uniteta i zdravlje organizma, počev od meda, kurkume, đumbira, pa sve do sirupa, raznih biljnih tinktura i čajeva.

Ovi prirodni lekovi ne mogu da spreče virus da uđe u vaše telo, ali mogu ojačati imunitet, smanjiti neprijatne simptome i pomoći organizmu da se lakše izbori sa oboljenjem.

Često zabporavljamo na to koliko postoji lako dostupnih i superzdravih namirnica oko nas. Zato vas sada podsećamo na prirodne lekove za jačanje imuniteta koje možda mnogi imaju već u svojoj kućnoj apoteci.

Ove lekove uzimajte uz konsultaciju sa lekarom koji je upućen u vaše zdravstveno stanje, jer nije svaki lek pogodan za svaku osobu.

Lista od 15 najboljih prirodnih lekova za poboljšanje imunog sistema:

Kliknite na sliku ili naslov i pročitajte o leku više i na koji način treba da ga koristite.

1.

2.

3.

4.

5. 

6. 

7.

8.

9.

10.

11. 

12.

13.

14.

15.

Izvor: Lovesensa