Kada upoznate srodnu dušu, imate osećaj da ovu osobu pozanjete ceo svoj život. Vaša duša će prepoznati njihovu, i otkrićete da ste na mnogo načina prilično slični, a da istovremeno savršeno balansirate uprkos različitosti. Kada se sretnete, osećate snažnu privlačnost i neverovatnu energiju koja vas povezuje. Pošto je ovo posebna veza, važno je da je negujete, otvoreno iskazujete osećanja i komunicirate jasno i direktno, da se iznova povezujete na dubljem nivou.

Saznajte kojih 10 fraza mogu pomoći da se povežete sa srodnom dušom:

1. "Ti si moj najbolji prijatelj i želim sve da radim sa tobom."
Ova fraza daje do znanja vašem partneru da je veza koju delite posebna. Kada ovo kažete, izražavate želju da više upoznate ovu osobu i da je bolje razumete.

2. "Sve je dobro kada smo zajedno."
Kada pronađete svoju srodnu dušu, stvari će samo kliknuti. Osećaćete se kao da delovi slagalice odgovaraju. To je veoma jedinstveno iskustvo.

3. "Znam da si ti taj."
Iako ćete želeti da budete oprezni da ovo ne kažete u prvih nekoliko dana ili čak u prvom mesecu veze, važno je da kažete svojoj srodnoj duši da možete da ih osetite kao vezu svoje duše. Dajući im to do znanja, još više se usklađujete sa njima.

4. "Volim što delimo iste ciljeve i viziju."
Jedna stvar koju vredi napomenuti u vezi sa srodnom dušom je da ćete imati slične ciljeve i vizije za svoje živote. Delićete slične osnovne vrednosti. Naravno, nećete deliti sve zajedničko, jer nam je potrebna ravnoteža, ali ćete sigurno osetiti usklađenost.

5. "Donosiš mi osećaj smirenosti i mira."
Kada ste u blizini svoje srodne duše, osećaćete se opušteno. Nećete osećati anksioznost ili strah. Ako osoba čini da se osećate uznemireno, verovatno nije vaša srodna duša.

6. "Činiš da se osećam sigurno."
Kada to izrazite svojoj srodnoj duši, dajete im do znanja da se sa njima osećate bezbedno. Jasno izražavate da ne osećate nikakvu brigu o njima i dajete im do znanja da se i sa vama mogu osećati bezbedno.

7. "Volim kako uvek mogu biti svoj sa tobom."
Kada ste sa svojom srodnom dušom, ne bi trebalo da se osećate kao da morate biti neko drugi. Nećete morati da se pretvarate da ste neko ko niste. Umesto toga, trebalo bi da budete u mogućnosti da se otvoreno izrazite.

8. "Moj život je bio mutan pre nego što smo se upoznali."
Pre nego što započne veza srodne duše, vaš život će možda biti lep, ali ne ovoliko obogaćen. Imate osećaj kao da ste na ovu osobu čekali celog života.

9. "Jedva čekam da vidim šta nas sve očekuje i kako možemo da napredujemo."
Izražavajući ovo, dajete im do znanja da nameravate da idete napred. Dajete im do znanja da vidite budućnost sa njima.

10. "Kod tebe me privlači nešto drugo mnogo više od izgleda."
Sa vašom srodnom dušom, sve ideje koje ste imali o pravoj ljubavi postaju deo stvarnosti. Osećaćete se povučeno prema njihovoj duši i želite da oni to znaju. Vaša veza prevazilazi fizički nivo.

Izvor: Sensa