Sigurno ste već do sada čuli za zakon privlačenja ili za onu izjavu "kako zračiš, tako privlačiš". Naravno, ne možemo celokupnost našeg postojanja da svedemo na to niti da banalizujemo do te mere. Ipak, postoje neki trikovi koji mogu malo da usmere Univerzum da radi za vas. Evo 10 načina da privučete muškarca ili partnera da vas pozove uz pomoć zakona privlačenja.

1. Kojom energijom vi zračite?

Zakon privlačenja je zasnovan na tome da slično privlači slično. Vidite, dobijate nazad ono što ste izbacili. Dakle, ako ste očajni i potrebiti, ovo je energija koju će druga osoba pokupiti. Ako čekate da vas druga osoba pozove i želite da požuri i to uradi, to se neće dogoditi. Univerzum ne funkcioniše ovako… U stvari, sasvim je suprotno. Kada je u pitanju pokušaj da vas neko nazove i primeti, moraćete da vodite računa o energiji koju odajete. Čak i ako želite da vas pozovu, morate da kažete da ste u redu sa rtim što vas ne zovu. Bio bi lep dodatni bonus za vaš dan kada bi vas pozvali, ali vam ne smeta ako ne zovu. Recite sebi da ćete i dalje imati sjajan dan, bez obzira na to. Ne dozvolite sebi da se zaglavite zbog toga, jer postoji toliko mnogo drugih stvari koje biste mogli da radite. Nešto neverovatno se dešava kada i vi prestanete da čekate: kao da druga osoba zna i izgleda da odjednom želi da vas pozove.

2. Odigrajte scenu u svojoj glavi

Dakle, da nema ograničenja i da možete izabrati bilo koga, sa kim biste zaista želeli da razgovarate? Vreme je da ovu situaciju odigrate u svom umu. Zakon privlačenja radi sa snagom vizuelizacije, što znači da morate biti veoma precizni da bi on funkcionisao.
Morate da zamislite sve što ćete vas dvoje reći jedno drugom. Naravno, ovo je samo mašta, ali tu se dešava magija zakona privlačenja. Zaista zamislite svaki mali detalj da biste započeli proces manifestovanja ovoga u stvarnost. Zatvorite oči i odglumite ovu situaciju. Kaže da naše misli postaju naša stvarnost, pa se stvarno angažujte u ovoj sceni da biste je preneli u svoju stvarnost.

3. Manifestuje kada ste još pospani

Do sada se verovatno pitate kada je najbolje vreme za manifestovanje... Postoje različite teorije, uključujući i TikTok trend manifestacije 369 gde ljudi predlažu da je zapišete tri puta ujutru, šest puta tokom dana i devet puta noću.
Ali neki autori misle drugačije. U postu o vizuelizaciji, autorka Kristine Moe predlaže da za optimalne rezultate sa svojom praksom vizuelizacije, to treba da radite dva puta dnevno, ukupno 10 minuta: „Najefikasnije je u trenucima kada se probudite i trenucima neposredno pre nego što odete na spavanje. Ovo će vam pomoći da angažujete podsvest u vašim fokusiranim naporima ka željenom ishodu."

4. Povežite emocije sa scenom koju vizualizujete

Zakon privlačenja se zasniva na emocijama. Kada uđete u stanje vizuelizacije, pojačaćete ga ako tome pridodate pozitivnu emociju.
Umesto da se brinete da li ćete dobiti ovaj poziv, budite uzbuđeni i radosni što ste ga primili. Primeteoćete i kako se vaše lice zapravo menja kao rezultat pozitivnih emocija i vizuelizacije. Lajf kouč Liz Vigardt objašnjava moć pozitivne vizualizacije. „Sve naše misli i osećanja imaju hemijski potpis. Kada imamo ljute, nesrećne, negativne misli, naš mozak proizvodi hemikalije (neurotransmitere) koje odgovaraju tim osećanjima. Kada mislimo zahvalne, ljubazne, srećne misli, naš mozak proizvodi hemikalije koje odgovaraju tim osećanjima. Ovi neurotransmiteri utiču na sve sisteme tela i uma." Naša mašta je toliko moćnija da shvatamo, i možemo je iskoristiti u našu korist da privučemo ono što želimo... uključujući telefonski poziv od nekoga!

5. Razjasnite šta želite

Manifestacija najbolje funkcionišekada razjasnite situaciju. Što ste jasniji o svom „zašto“, to su veće šanse da ćete moći da manifestujete ono što želite. Ako mislite da želite nešto, ali niste potpuno sigurni, dajete Univerzumu nejasne signale za rad. Radi se o tome da shvatite šta zaista želite i da se uskladite sa tim. Ovako ćete učiniti da manifestacije rade za vas.
Ako zapravo ne znate zašto nešto želite, a to je samo ideja, to se neće dogoditi. Zašto se ne okrenete svom dnevniku i napravite listu svih razloga? Ovo će vam pomoći da dobijete jasnoću koja vam je potrebna.

6. Pokušajte sa drugačijim pristupom

Postoji citatda je ludilo raditi istu stvar iznova i iznova, a očekivati drugačiji rezultat. Ako vam se čini da vam stvari ne idu dobro i nedostaje protok: pokušajte sa drugačijim pristupom. Da li ste se ikada zapitali zašto je ljubav tako teška? Način da pronađemo idealnu ljubav i intimnost nije ono u šta smo bili kulturološki uslovljeni da verujemo. U stvari, mnogi od nas se godinama samosabotiraju i obmanjuju, ometajući susret sa partnerom koji nas zaista može ispuniti. Mnogi od nas jure ljubav i veze koje su toksične i zaglavimo se u groznim vezama ili ispraznim susretima, i nikada zapravo ne pronađemo ono što tražimo. Zaljubljujemo se u idealnu verziju nekoga umesto u pravu osobu. Pokušavamo da "popravimo" naše partnere i na kraju uništimo odnose. Pokušavamo da pronađemo nekoga ko nas „upotpunjuje“, da bismo se raspali sa njima pored nas i osećali se duplo lošije. Ovde stvarno, morate ozbiljno raditi sa svojim uverenjima i očekivanjima koja imate ne samo od partnera nego i od sebe.

7. Rad sa afirmacijama

Dakle, umesto ograničavajućih uverenja, vreme je da uvedete afirmacije ako želite da vas neko pozove. Ako ste novi u afirmacijama, pravilo broj jedan je da budu u sadašnjem vremenu. Važno je davati izjave u sadašnjosti jer, čineći to, razmišljate o tome da postoje. Evo nekoliko primera:

  • Ja sam podržana.
  • Ja sam voljena.
  • Privlačim neverovatne ljude, situacije i prilike u svoj život
  • Ja sam u izobilju u svim oblastima mog života
  • Ja sam magnet za uspeh

Ali kada je u pitanju manifestovanje telefonskog poziva ili susreta sa muškarcem možete probati sa ovim pozitivnim izjavama: 

  • Volim da razgovaram sa ovom osobom.
  • Sviđaju mi se značajni razgovori koje vodimo.
  • Volim kako me nasmeju telefonom.

8. Predajte želju Univerzumu

U procesu manifestovanja dolazi do tačke u kojoj morate da se prepustite i predate većoj moći – u šta god da verujete. Pustite svoju želju... i gledajte kako se ona sa lakoćom manifestuje u vašoj stvarnosti.

9. Odbacite ograničavajuća uverenja

Ako želite da počnete uspešno da manifestujete, moraćete da ostavite svoja ograničavajuća uverenja za sobom. Negativno razmišljanje – uključujući i to da ne možete da manifestujete telefonski poziv – nema mesta u domenu manifestovanja. Bilo da ih priznajemo ili ne, svi imamo negativna, ograničavajuća uverenja. Možete zamisliti ograničavajuća uverenja kao tegove oko vaših članaka... oni ne rade ništa osim što nas sputavaju.

10. Verujte u svoju moć

Da li zaista prepoznajete koliko ste moćni i u potpunosti oličavate svoju moć? Ako to uradite, odlično! Ali ako imate bilo kakvu sumnju, sami ćete sabotirati svoje manifestacije. Važno je da radite na tome da se oslobodite ograničavajućih uverenja i uvedete afirmacije koje će vam pomoći da pređete na pravi način razmišljanja. Zapamtite, vi odlučujete kako izgleda vaša stvarnost. Ako želite da izgradite bolji odnos sa sobom, otključate svoj beskrajni potencijal i stavite strast u srce svega što radite, počnite sada tako što ćete proveriti njegove iskrene savete.

Možda će vas zanimati i 10 stvari koje žena mora da zna o muškarcu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

"PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA" Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata! Kurir televizija