Letnja dugodnevica koja se događa 21. juna predstavlja najduži dan u godini, sa najviše svetlosti, a noć je najkraća. Ovo je snažan i magičan dan - požurite da zamislite želju. Energija Sunca vam pomaže da pokrenete lavinu ostvarenja snova - evo kako da je iskoristite.

To možete učiniti pomoću sledeće vrlo jednostavne, ali efikasne i inspirativne tehnike

Prva tehnika: Obavezno 21. juna zapišite svoju želju. Uzmite žuti ili beli papir i na njega zapišite sve svoje želje. Smotajte papir u visak i sakrijte ga na izolovano i usamljeno mesto u domu. Svakog dana pogledajte u ovaj papir i razmislite koliko koraka ste napravili u ostvarenju svoje želje. Ovo će vas motivisati da svakog dana napredujete i učinite nešto veliko za sebe - ostvarite svoje snove.

Druga tehnika: "Otpuštanje želja u nebo."

Izađite napolje ili na balkon. Posmatrajte nebo i izgovorite svoje najvažnije želje naglas. Zatim recite: "Hvala vam što su moje želje ispunjene!"

Treća tehnika: "Vatra iz snova."

Zapalite sveću i izgovorite sledeće reči: "Moćna vatro, pomozite mi da se moja želje ostvare. Želim da u moj život uđe... (nazovite šta vam treba). Hvala, hvala, hvala!" Zatvorite oči i zamislite da se sve što poželite ostvarilo. I ne zaboravite da se zahvalite Univerzumu na pomoći i divnim događajima koji će vrlo brzo početi da se dešavaju u vašem životu. Verujte u snagu Univerzuma i tada ćete neizbežno ostvariti svoje snove.

Kada kažete HVALA za sve što dobijate činite da se održi ravnoteža u razmeni energije - dajete nešto najvrednie zauzvrat za ono što ste primili, a to je ZAHVALNOST.

Izvor: Sensa