Ponekad je teško izboriti se sa problemima i pronaći rešenje, naročito ako nam je ceo dan prošao u znaku nelagodnosti. Ako ste tokom dana podložni stresu i negativnim osećanjima, probajte razne metode koje će pomoći da se opustite. Pored meditacije, joge, slušanja prijatne muzike ili šetnje kroz prirodu, postoji jedan nežan i prijatan način da se potpuno opustite i zaustavite talas negativne energije.

Šta sve leči mačka predenjem...

Naučna istraživanja su dokazala da vibracije koje se stvaraju tokom mačkinog predenja deluju sedativno na nervni sistem ljudi i tako nas umiruju. Na ovaj način smanjuju stres i napetost koje redovno osećamo po povratku sa posla.

Iako njihov dan možda nije bio savršen, ljubitelji mačaka znaju da ih kod kuće čekaju najslađi krzneni ljubimci koji će magijom ljubavi i nežnošću učiniti da negativna energija nestane.

Da li ste nekad meditirali uz pomoć mačaka? Ako niste, onda je vreme da probate, a u tome će vam pomoći ovaj video sa jednostavnim upustvima. Praćen slatkim zvukom mačke koja prede, sa uputstvom na šta treba u trenutku da se fokusirate i kako da se usresredite, ovaj video je fantastičan vodič za meditaciju s mačkama.

Zašto mace slave naš dolazak kući: 8 razloga za sreću...

Prepustite se ovoj nežnoj meditaciji i privucite lepe emocije i pozitivnu energiju!

Izvor: Lovesensa