Pored zimske kratkodnevnice i ulazak Sunca u znak Jarca, obradovaće nas i kiša meteora, odnosno zvezda padalica u noći između 21. i 22. decembrqa. Nebo će biti obasjano sjajnbim zvezdama padalica, što je sjajna energija i atmosfera za manifestovanje i privlačenje blagostanja.

Reč je o meteorskom roju Ursidi koji će s voj spektakl imati baš za vreme timske kratkodnevnice, a energija ovoga dana će biti jedinstvena. Ursidi nisu samo meteori, već ostaci komete Tuttle. Strukturne karakteristike komete utiču na sjaj meteora, koji će biti vidljiv golim okom kada je nebo vedro.

2021. godine, pad zvezda će dostići vrhunac u noći između 21. i 22. decembra, a meteori će padati 100 na sat, što ga čini fantastičnim prizorom na noćnom nebu. Kiša meteora će trajati do 26. decembra i svi će imati vremena da požele iskrenu želju.

U noći između 21. i 22. decembra pogledajte u nebo, zamislite želju, vizualizujte je i pratite sledeće korake kako bi se ispunila:

  • ostanite u dobrom raspoloženju
  • očuvajte mir u odnosima
  • prilagodite se pozitivnom
  • programirajte um za uspeh
  • neka vaša želja ima dobar uticaj na druge, a ne samo na vas

Kiše zvezda padalica ne predstavljaju samo lep prizor, već i odličnu priliku da vizualizujete svoj san i započnete put ispunjenja. Idite na neko mesto van gradske buke, zagađenja, negde gde se vidi otvoreno nebo i zamislite jednu želju iskreno i glasno u svom srcu. Ako verujete u proces ostvarenja, brzo će lepe misli postati stvarnost.

Izvor: Sensa