Danas je 2.2.2022. - magičan datum koji donosi niz 2-2-2-2-2 sa posebnom energijom za ispunjenje želja. Ovakve datume u kojima se ponavljaju brojevi zovu i "dani ogledala", a numerolozi smatraju da imaju posebnu moć. Energija Dvojke daje dinamiku, pozitivno utiče na raspoloženje i dodaje nezavisnost, što je neophodno za donošenje odgovornih odluka. Ove srede možete uspešno da poslujete, održavate konferencije i sastanke. Dan je pogodan kako za dobro prilagođen rad, tako i za uvođenje ranije planiranih novina.

Energija ovog datuma je pogodna za donošenje sudbonosnih odluka koje će pomoći da se život promeni nabolje. Morate ih uzeti sami, verujući glasu svog srca i ne žureći sa zaključcima ako se situacija čini dvosmislenom. 2. februar je vreme komunikacije, kada će dobronamerni stav i sposobnost pronalaženja kompromisnih rešenja pomoći da se pronađe harmonija i međusobno razumevanje kako sa najmilijima tako i sa poslovnim partnerima.

Kako ispuniti želju 2.2.2022. i iskoristiti energiju 2-2-2-2-2? Kada sa satu vidite 22:22 časova, ovo je idealan tenutak ovog dana da zamislite želju. Napišite svoju želju 22 puta na list papira, a onda ga savijte, stavite u koverat i sakrijte u domu.

Na ovaj dan možete napraviti i mapu želja. Napišite na veliki list papira svojiu želju, a onda okolo zalepite sličice koje podsećaju na vašu želju, isečke iz novina, nacrtajte nešto i dodajte pozitivne poruke i afirmacije. Na ovaj način motivišete sebe za ostvarenje želja, ali i podstičete zakon privlačenja.

Izvor: Sensa