Numerolozi ističu da datumi sa nizom brojeva imaju posebno spiritualno značenje, nazivaju se datumi ogledala. Danas je 20.2.2022 - datum u kojem imamo niz od pet dvojki 2-2-2-2-2. Evo šta to znači i kako možete iskoristiti tu energiju za lični razvoj.

Broj 22222 nastoji da vas ohrabri da usvojite pozitivnost u svom životu, jer se ništa ne dešava slučajno. Sve što se dogodilo u vašem životu ima svrhu i događa se sa pravim razlogom. Ne odvraćajte se od puta koji ste izabrali i odluka koje donosite.

Podseća vas da je ključ za dobro zdravlje ljubav prema sebi. Trebalo bi, dakle, da to praktikujete i manifestujete u svom životu. To će vam dati pristup energijama i uspehu univerzalnih moći.

Vreme je da odbacite sve brige i neodlučnosti koje posedujete, a da shvatite koliko talente posedujete i da verujete da je vaše pravo "ja" dovoljno harizmatično i adekvatno sposobno da postigne sve što želite.

Brojevi 2-2-2-2-2 donose energiju koja pomaže da se oslobodite negativne energije u vašem ljubavnom životu. Došlo je vreme da cenite svaki trenutak buđenja koji delite sa svojom srodnom dušom. Takođe vas inspiriše da pokažete emocije osobi koja vam se dopada i otvorite svoje srce. Hrabrost u ljubavi će se isplatiti!

Volite sebe i prihvatite ono što jeste - samo tako možete iskoristiti energiju broja 2-2-2-2 i privući ono što želite!

Izvor: Sensa