Postoje razne tehnike za manifestovanje želja, koju god da odaberete, važno je da verujete da se vaša želja zaista može ispuniti. Sada vam donosimo najjednostavniju tehniku koja može pomoći da ostavrite svaku nameru, alii vežbate fokus i usvojite pozitivne misli. Bez pozitivnih misli, želje se teško ispunjavaju - pesimizam vas uvek i u svemu blokira.

Pred spavanje na list papira napišite ono što želite da privučete u svoj život. To može biti nova ljubav, automobil, stan, povišica, novi posao, putovanje, rešenje neke brige... Taj papir stavite ispod jastuka, a sve dok ne zaspite razmišljajte o svojoj želji, vizualizujte je, maštajte o njoj, oživite je u svojim mislima.

Važno je da dok ne utonete u san, ostanete isključivo fokusirani na svoju želju. Ne dozvolite da vam misli lutaju, već samo razmišljajte o realizaciji želje. Ako se pojave negativne misli, duboko i smireno udahnite nekoliko puta i odmah se vratite na pozitivno razmišljanje o nameri. Kroz pozitivan stav funkcioniše i zakon privlačenja.

Ova tehnika nije nikakva magija, već isključivo vežba foksuiranja. Što se češće i više fokusirate na nešto, više ćete i raditi na tome. Vaša podsvest će vas voditi ka ovoj želji, programiraćete svoj um da stalno misli o njoj. Bićete usmereni na konkretan cilj, a kada nešto čvrsto želite i na tome radite, bez odlaganja, uspeh je zagarantovan.

Izvor: Sensa