Danas je 6.6. 2022. godine - magičanj dan u kojem vlada energija numerološkog niza 6-6. Šta to znači i kako će uticati na naš život?

Simbolika broja 6-6 predstavlja veru, nadu, odnosno da stvari idu u pravcu u kojem bi trebale, Kada se pohjavi ovaj broj, možete biti izuzetno optimistični, osećate kako se oslobađate briga i strahova.

Dan j epovoljan za odnose sa porodicom, moguće je da ćete uspeti da poboljšate vezu sa članom porodice i širićemo i dobijati ljubav koja nam je potrebna.

Broj 6-6 jeste simbol ravnoteže, zato je važno danas posvetiti se ravnoteži između duha, tela i uma. Broj 66 ima dvostruko veću snagu od 6. Smatra se da je majčinski broj, zbog svoje negujuće energije. Donosi mir, harmoniju i pruža ljubav sa ciljem poboljšanja našeg blagostanja.

Kada su ljudi pod uticajem broja šest , oni mogu osetiti njegovu toplinu. Pored toga, prema numerologiji, broj 6 je povezan sa empatijom, saosećanjem, humanitarnim radom. Kada pomažete drugima, u svoj život unosite lepotu, radost i zadovoljstvo.

Sabiranjem 6+6 dobijamo 12. Kada ovaj broj dodatno smanjimo, ostaje nam moćna cifra 3. U numerologiji, broj 3 je pun optimizma i predstavlja kreativnost i komunikaciju.

Ovo je dan kada treba otpustiti sve greške iz prošlosti, posvetiti se sebi i svom razvoju, i rešiti neke odnose u kojima postoji loša energija.

Danas kada očistite emocije, srce i oslobodite se tereta, lako ćete privući ostvarenje želja. ne zaboravite danas da zamislite iskrenu želju, probudite moć u sebi i verujte da će sve biti dobro - tada će magična energija 6-6 proraditi!

Izvor: Sensa