Zakon privlačenja podrazumeva nekoliko alata kada je reč o ostvarenju želja, poput afirmacija za ispunjenje želja, vizualizacije, postavljanje namera, očekivanja ishoda itd. Najvažnije je da verujete da će se ispuniti ono što želite - optimizam je pola puta do ostvarenja snova!

Kada manifestujete ono što priželjkujete u životu, neophodno je da se oslobodite i negativnih misli. "Šta ako ne uspem?"; "Šta ako se ne dogodi?" Sve ove negativne misli izbacite iz uma, oslobodite ih se zauvek i počnite da stvarate. Kada se pojave, iskoristite tehniku za uklanjanje negativnih misli, i delujte! Morate otpustiti neke stvari da biste dobili, a prva stvar koju treba da otpustite jesu misli koje vas opterećuju.

U zakonu privlačenja važno je da primenite i princip nevezanosti. On podrazumeva da ne vezujete svoja osećanja za ishod situacije. Na primer, "Biću srećan kada mi se želja ostvari." Ovo je pogrešno i toksično. Naučite da živite srećno ovde i sada, i onda ćete povećati šanse da se dogodi ono što želite.

Nevezanost će vam pomoći da preduzmete inspirisanu akciju prema svojim željama i osećaćete se dobro čak i ako se ne ispuni. Osećaćete se kao da uživate u procesu umesto da sve radosti odložite za budućnost.

3 saveta kako da iskoristite nevezanost u manifestaciji želja:

1. Negovanje prisustva u trenutku - Nemojte se vezivati za stvari koje se još nisu dogodile, kao ni one iz prošlosti. To će vas primorati da projektujete sebe u budućnost ili da zadubite u prošlost. Morate se usidriti na sadašnji trenutak i osloboditi se takve vezanosti. Ovo je prilično teško savladati, posebno kada ste u krizi. Pokušajte sa vežbama disanja, fokusirajte se na svoj dah - kako udišete i uzdišete. Obratite pažnju na trenutak i fokusirajte se isključivo na udah-izdah.

2. Vežbajte umetnost zahvalnosti - Usredsredite se na svoju sreću i okolnosti svog života. Zabeležite sve svoje blagoslove u dnevnik ili u svom umu pre spavanja. Ako ih zabeležite, to će vam pomoći da izoštrite fokus. Kada ste zahvalni za ono što imate, lakše ćete dobiti ono što vam nedostaje.

3. Obratite pažnju na znakove koje šalje univerzum - Odvojite malo vremena i slušajte svoju okolinu. Pazite na male trenutke inspiracije koje vam Univerzum šalje. Takve akcije će vas podstaći da se krećete ka svojim ciljevima i uspećete da uđete u sveti dijalog sa svim što postoji!

Izvor: Sensa