Dok posmatramo nečije oči možemo otkriti mnogo toga, na prvom mestu da li je neko iskren ili ne, krije li nešto od nas, da li je zao ili dobornameran i otvoren… Da li je u sebi nosi tugu ili radost, gleda li na život kao pesimista ili pozitivac… Veruje se da boja očiju nosi određena značenja i da određuje karakter osobe, čak i njegovu budućnost.

Oni koje je priroda nagradila očima boje lešnika važe za osobe koje su slobodne, nezavisne, odlučne u svojim ciljevima. Vole da ugađaju drugima i trude se svim silama da drugima bude dobro, da se osećaju sigurno. To isto očekuju zauzvrat- biraju partnere i prijatelje koji im udovoljavaju.

Tri njihova glavna aduta su privlačnost, šarm i velika količina samopouzdanja. Osobe s braon očimavole da koketiraju i da budu u centru pažnje i to vešto koriste u komunikaciji. Ne vole baš sve da otkrivaju o sebi, vole da udaraju čežnju, a često znaju i da odbiju, naročito skupe poklone. Ova njihova misterioznost još više privlači ljude i čini ih neodoljivim.

Kao neko ko je nezavisan i zna šta hoće, umete da se izborite za sebe, za ljude koji su vam bitni i za ono što vam znači u životu. Ne odustajte lako i zbog toga vas čeka put koji neće uvek biti posut ružama, ali ćete umeti da se izborite sa svime!

Izvor: Sensa