Ogledala u feng šuiju i astrologiji smatraju se predmetima koji imaju poseban energetski značaj, a često su ogledala jedan od alata pri zakonu privlačenja. Kada pred ogledalom izgovaramo negativne fraze, kritike, pokazujemo ljutnju, mržnju, nezadovoljstvo, takva energija se reflektuje i vraća nam se. To može uticati na naše samopouzdanje, posao i ljubavne odnose.

Kako pomoću ogledala možete privući pravu osobu u svoj život? Postoji jedan način - isprd ogledala pokažite ljubav prema sebi. To nije narcisoidna ljubav puna egoizma, već podrška svom biću. Zaljubite se u svoj unutrašnji glas, u svoje unutrašnje dete, volite ga i dozvolite mu da rašitri krila i živi slobodno. Onda ćete i privući u život osobu koja će umeti da vas voli na pravi način.

Sa druge strane, ako stalno kritikujete i osuđujete sebe, u život ćete privlačiti toksične partnere - one koji su rodukt vaših misli i energije. To su ljudi koji vas mogu razočarati, kritikovati, osuđivati, oni su deo vaše negativnosti.

Nije moguće pucnuti prstima ispred ogledala i reći "Od sada ja volim sebe". Svakodnevno vežbajte ispred ogledala pozitivnost, nasmešite se sebi, kažite nešto lepo, pohvalite sebe... Stavite dlanove na srce i izgovorite "Volim te i podržavam".

U ovome vam mogu pomoći i pozitivne afirmacije koje se izgovaraju pred ogledalom - pročitajte OVDE!

Izvor: Sensa