Sastojci:
- 200 g brašna
- 2 jaja
- 250 g izblendiranog mesa japanske jabuke
- 100 g urmi
- 50 g oraha
- 4 kašike maslinovog ulja
- 1/2 kašike praška za pecivo
- 1 kašika cimeta
- 1/2 kašike muskatnog oraščića
Priprema:
Prokuvanu urmu sitno iseckajte pa je pomešajte sa brašnom, praškom za pecivo, začinima i orasima. U drugoj posudi sjedinite ulje, jaja i izblendiranu japansku jabuku. Sastavite obe smese i pecite u kalupu za hleb u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Kad hleb poprimi zlatnožutu boju, probodite ga čačkalicom kako biste proverili da li je gotov. Ako je čačkalica suva, hleb je pečen. Možete ga servirati samog, ali i uz neko drugo jelo.
Izvor: Savjeti
ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE KADA POSTAVLJATE CILJEVE: Shvatićete da postoji više puteva do onoga što želite
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Koga očekuje novčani dobitak, a kome se smeši uspeh na poslu
NOVOGODIŠNJE OBRAĆANJE MIHAILA LABKOVSKOG: "Praznik, kao i život uopšte, treba da bude radost"