Sastojci:
- 5 kilograma paprika
- 5 kilograma paradajza (duguljastog)
- 500 mililitara ulja (hladno ceđenog)
- 3 kašike fruktoze
- pola šolje balzamiko sirćeta
- 200 grama belog luka
- 1 veza peršuna
Priprema:
Po originalnom receptu u pinđur ide nepuna čaša šećera, ali umesto šećera možete da ubacite fruktozu ili malo stevije.
Za pinđur treba da ugrejete ulje i stavite isečenu papriku i paradajz da se dinsta. Kada voda ispari dodate fruktozu, sirće, a na samom kraju beli luk i vezu peršuna. Kuvajte još 10 minuta uz stalno mešanje.
Prilagođeno sa: Hrono kuhinja
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!