Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni afrički doktor Sebi hranom je lečio teške bolesti: ako ovo jedete svaki dan, izbacićete toksičnu sluz iz tela i obnovićete ćelije

U načinu lečenja doktor Sebija, post se kombinuje s prirodnim biljem, koje on naziva "cell food" ili ćelijska hrana.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Zadnjih 28 godina dr Sebi uspešno je lečio bolesti koje zapadna medicina smatra neizlečivim. Pravim imenom Alfred Bovman, dr Sebi je samouki afrički doktor i travar koji je prirodnim metodama pomagao teško obolelim osobama.

Postoje tvrdnje da je izlečio brojne ljude od AIDS-a, lupusa, epilepsije, dijabetesa, bipolarnog poremećaja, raznih oblika raka, zavisnosti o drogama i drugih bolesti.

Takođe je imao hrabrosti da stane pred sud i Američko udruženje lekara kako bi odbranio sebe, svoj rad i svoje metode lečenja koje su pomogle velikom broju ljudi.

Naime, godine 1988. bio je uhapšen zbog "lažnog" oglašavanja i lečenja bez licence. Na sudu je za njega svedočilo 77 osoba, a nakon što je dokazano da su te osobe zaista izlečene, Dr. Sebi je oslobođen svih optužbi.

Povezane vesti

Majkl Džekson, Edi Marfi i Džon Travolta samo su neke od slavnih osoba koje je Dr. Sebi izlečio od hroničnih bolesti i drugih zdravstvenih tegoba.

Skrob i životinjski proizvodi – neprijatelji vašeg organizma

Zapadna medicina uzroke bolesti pronalazi u virusima, bakterijama i drugim mikroorganizmima. Za razliku od nje, dr Sebi smatra da je osnovni uzrok i okidač pojave raznih poremećaja i bolesti - sluz, odnosno njen višak u telu.

Prema njegovom tumačenju, bolest je zapravo rezultat akumulacije ovog toksina koji se nakuplja u telu, a ne izbacuje napolje.

Dr Sebi je smatrao da je veliki problem savremenog društva ishrana bazirana na skrobu te životinjski proizvodi, koji zakiseljuju organizam. U kiselom organizmu stvara se toksična sluz.

Ona usporava i zapušava telesne rupe, a to vodi do upale. Dr. Sebi je tako tvrdio da se bolest može razviti samo u organizmu s kiselom pH-vrednošću. Ako je stanje organizma alkalno, nema upalnih procesa i osoba je zdrava i vitalna.

Stoga je prvi korak koji vodi prema zdravlju dijeta s alkalnim namirnicama, ali Dr. Sebi u svojim radovima savetuje i korak dalje, a to je post. Kao primer navodi Isusa, koji je postio punih 40 dana.

U načinu lečenja doktor Sebija, post se kombinuje s prirodnim biljem, koje on naziva "cell food" ili ćelijska hrana.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj