Postoji šansa da u svakom trenutku svog života sretnete blizanački plamen. Kada ga sretnete, odmah ćete je prepoznati. Oboje će vas privući neodoljiva sila i oboje ćete odmah doživeti osećaj dubokog prepoznavanja, baš kao da ste jedno drugom pripadali od početka vremena. Ovaj susret može stvoriti dubok osećaj sveobuhvatne celovitosti koji menja život. 

Blizanački plamen je druga polovina vaše duše. Poreklo ovog pojma proizlazi iz teze da se duša može podeliti na dve nakon uspona na visoku frekvenciju. Nakon toga, duša sleće u dva različita tela. Srodne duše se često pogrešno smatraju blizanačkim plamenom. Srodna duša je neko ko je napravljen od iste vrste energije kao i vi. Ali blizanački plamen je postojao u energetskoj fuziji sa vama, što nije slučaj za srodnu dušu. Kada se blizanački plamenovi ili blizanačke duše ujedine, postižu celovitost.

Prirodna frekvencija od 432 Hz je frekvencija sa kojom sve u svemiru rezonuje, "otkucaj srca" našeg planeta Zemlje. 639 Hz je frekvencija sa kojom naša srčana čakra može rezonovati. Naša srčana čakra je četvrta čakra. To je središte, područje gde se susreću fizičko i duhovno. Naša srčana čakra označava sposobnost davanja i primanja ljubavi i oproštaja. To je središte nade, poverenja, saosećanja i inspiracije. Kada je naša srčana čakra otvorena, možemo osetiti duboku povezanost i skladnu razmenu energije sa svime što je oko nas. Za frekvenciju od 639 Hz takođe se kaže da je čudesni ton. Pomaže uravnotežiti emocije i podići raspoloženje. Takođe promiče komunikaciju, ljubav, razumevanje i unosi sklad u međuljudske odnose. Muzika postavljena na 639 Hz savršena je kada treba značajan podsticaj ljubavi i pozitivnosti.

Za ovu muziku za meditaciju ujedinjenja blizanačkih duša svi su instrumenti posebno i pažljivo podešeni na 432 Hz i 639 Hz. Možete je slušati pre spavanja ili je jednostavno pustiti da teče kroz prostor dok ste kod kuće. Delovaće pozitivno na vaše telo, srce i dušu i, kako tvrdi njen autor, spojiti vas sa vašom blizanačkom dušom.

U video prilog ispod poslušajte frekvenciju za privlačenje blizanačkog plamena!

Izvor: Sensa