Podbradak je nešto čega definitivno želi da se oslobodi svaka žena. On čini da izgledamo nezdravo, krupnije i menja crte našeg lica. Kako onda smanjiti podbradak i imati konturisane i jasne crte lica, bez dodatnih masnoća i viška kože? Tajna je u jendostavnim vežabama za lice koje na potpuno prirodna način mogu vratiti mladolikost i učiniti da podbradak nestane.

Započnite vežbu za skidanje podbratka zagrevanjem. Okrenite vrat udesno, a zatim vratite nazad u centar. Zatim okrenite vrat nalevo i nazad u centar. Ponovite ovo oko 2-3 puta. Sada nežno savijte glavu i uvucite bradu unutra i pomerite je udesno. Slično savijte bradu, a zatim je pomerite na levu stranu praveći polukrug. Uradite ovo 2-3 puta.

Sada polako podignite bradu prema plafonu. Počnite da pomerate donju vilicu gore-dole nekoliko sekundi. Radeći ovo, moći ćete da osetite kontrakcije vaših vokalnih mišića. Zatim držite bradu u podignutom položaju, polako otvorite usta i zatvorite ih. Uradite 10 ponavljanja ove vežbe za skidanje podbratka, a zatim se opustite.

Osim što deluju pozitivno na vaš izgled, ove vežbe mogu biti zabavne i opuptajuće, a neće vam trebati više od 3 minuta. Pozitivno će delkovati u skidanju podbratka, ali mogu pomoći i da zategnete kožu na vratu i smanjite bore.

U video snimku ispod pogledajte kako da uradite sjajne i jednostavne vežbe za skidanje podbratka!

Izvor: Sensa