Jutro je najidealniji deo dana za vežbanje, jer će sjajno uticati na vaše zdravlje, podstiče mršavljenje i donosi pozitivnu energiju koja nas prati tokom celog dana. Jutarnje vežbe za mršavljenje pomažu u podizanju raspoloženja, obogaćivanju tela kiseonikom i pojačavaju lučenje endorfina - hormona sreće.

Idealno rešenje je da jutarnje vežbe započnete već u krevetu, a zatim da ustanete obnovljeni, razbuđeni i puni energije, uživate u šoljici kafe i započnete novi dan. Potrebno vam je samo 10 minuta!

Predstavljamo vam seriju jednostavnih vežbi koje možete raditi i ako niste u sjajnoj kondiciji, a one će svakako učiniti da je steknete. Sve vežbe se rade u krevetu, a pogodne su za gubljenje viška kilograma, naročito u predelu stomaka i butina. Pored vežbanja, važno je da poromenite i način ishrane i uključite u jelovnik više voća i povrća, kao i da konzumirate tokom dana oko 2 litra vode.

U galeriji pogledajte koje sve vežbe možete da uradite svakog jutra u krevetu - potrošite 10 minuta svog vremena na dragoceni trening koji će učiniti da izgledate sjajno i osećate se lepo.

Youtube,Printscreen, Dayana Wang Svakog jutra u krevetu uradite ove vežbe - treba vam samo 10 minuta!

Za detaljnije uputtsvo pogledajte video snimak.

Izvor: Sensa