Ravan i zategnut stomak, kao i zgodan struk i snažni stomačni mišići, predstavljaju san mnogih vežbača. Istina je da ne morate da postignete savršenstvo, već je važno da budete zdravi i osećate se lepo u svojoj koži. Ukoliko vam na putu do toga pomalo smeta stomačić i višak na struku, vreme je za trening.

Osim što je sjajno za lepotu, vežbanje pozitivno utiče na zdravlje, probavu, kosti, podstiče raspoloženje, a posebno se savetuje i ženama u menopauzi. Ann Barrante je dama koja svakodnevno inspiriše svoje pratioce kako da vežbaju, hrane se i uz zahvalnost i dobru energiju uživaju u životu. Ona posebno podstiče osobe starije od 50 da se aktiviraju, a ženama u menopauzi poručuje da mogu sve što požele.

Njene vežbe mogu da praktikuju i stariji od 50, a donosimo vam trening od 20-ak minuta sa sve zagrevanjem i istezanjem koji možete da radite kod kuće. Ovaj trening se fokusira na stomak, skidanje masnih naslaga, aktiviranje stomačnih mišića i na struk, a samo 15 minuta dnevno može značiti više nego što zamišljate.

Pogledajte u video prilogu ispod ceo trening!

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Vežbe za nadutost tiktok/nanserawellness