Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPRŽITE PIRINAČ I DODAJTE 1 TAJNI SASTOJAK - DOBIĆETE RUČAK ZA PAMĆENJE: Ovo jelo još niste probali, a sve će oduševiti

U ovoj rapsodiji ukusa na tanjiru ćete uživati jer se ukus ananasa i prženog pirinča savršeno uklapaju. Egzotično i dijetalno!

 egzoticna i dijetalna vecera Izvor: Yotube / Prt Scr / RecipeTin Eats

Uz sveži ananas ili onaj iz konzerve prizvaćete leto u svoj dom i biti ispunjeni poletom i novom energijom. Uz prženi pirinač ovaj obrok će da se pretvori u jedno egzotično putovanje sa spektrom ukusa.

Odličan je izbor za večeru, naročito ukoliko ste na dijeti ili vodite računa o balansiranoj ishrani.

Pročitajte još

Sastojci:

  • 1½ kašika suncokretovog ili biljnog ulja
  • 2 jaja, izlupana
  • 2 čena belog luka, izgnječena
  • mali svežanj mladog luka, iseckanog
  • 400g kuvanog dugozrnastog pirinča
  • 85g smrznutog graška
  • 2 kašičice susamovog ulja
  • 2 kašike sojinog sosa sa malo soli
  • 400g svežeg ananasa, grubo iseckanog na komade (oko 1⁄2 srednjeg ananasa)

Priprema:

Zagrejte 1 kašiku ulja u voku. Dodajte jaja, okrećući ih, kako biste napravili tanki omlet. Jednom skuvan, omlet smotajte na dasku za sečenje i isecite na trake. Zagrejte preostalo ulje. Dodajte beli luk i mladi luk. Pržite uz mešanje dok ne počne da cvrči, a zatim dodajte pirinač, grašak, susamovo ulje i soju. Kuvajte na jakoj vatri dok pirinač ne postane vruć, a zatim umešajte trake ananasa i omleta.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj