Godina koja dolazi specifična je, između ostalog, i po tome što ima tri dvojke u svom sastavu. Koja je simbolika 2022 u numerologiji i šta će nam to doneti?

Broj 2 označava dualnost, ravnotežu i prilagodljivost, veru i poverenje, saradnju i diplomatiju. Broj takođe predstavlja ljubav, porodicu i partnerstvo, par.

U ovom slučaju imamo tri dvojke (222)  a to ima više značenja - poruka nade, da iznad svake situacije i teškoće možete da se izdignete. Označava ravnotežu životnih izbora, posvećenosti, kompromisa i poverenja. To je poruka da morate da radite više na svojoj ljubavi prema drugima, da se posvetite punim srcem i celim bićem.

Kada vidite broj 0, to znači nultu tačku, ono odakle sve počinje i gde se sve završava. Nula ima moć da pojačava energije, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.

Broj 2022 vas ohrabruje da otkrijete šta je važno u vašem životu i da se tome u potpunosti posvetite. Iako je fokus na jednom jasnom cilju i njegovoj realizaciji, postarajte da svi aspekti vašeg života budu harmonični i uravnoteženi. Izbegavajte negativno razmišljanje i pesimizam jer tim putem nećete stići tamo gde želite, naprotiv. Broj 2022 poručuje da treba da budete pažljivi prema svom unutrašnjem osećaju i da verujete da će vas on dovesti do prave odluke u odgovarajućem trenutku. Da biste postigli željene rezultate na svim nivoima, biće vam potrebna posvećenost i strpljenje I vreme koje nećete rasipati na nepotrebne stvari- stoga izbegavajte sve ono što vam oduzima energiju, uključujući i isprazne ljude. Umesto praznih priča, posvetite se komunikaciji sa mudrim i iskusnima od kojih možete puno naučiti

Tajno značenje 2022. godine je uspeh. Drugim rečima, kada vidite ovaj broj, to je znak da ste na dobrom putu. Ako nastavite da budete ambiciozni, posvećeni svom najvišem dobru i da radite kao do sada, vaši snovi imaju veliku šansu da se ostvare. Svet ne funkcioniše slučajno, tako da uvek treba da verujete u ono što radite, da slušate svoju intuiciju i da uvek imate na umu da sve može da se promeni nabolje.

 Izvor: Sensa