Koliko puta u toku dana se osećate uznemireno? Koliko stres i svakodnevna žurba utiču na vaš bioritam? Da li imate problem sa nesanicom? Ako je odgovor da, probajte terapiju zvukom! Njegovo blagotvorno dejstvo izučava se već decenijama, a ono što je poznato jeste da je najelementarnije stanje vibracije stanje zvuka.

Sve ima svoj optimalan opseg vibracije, tj. frekvencije, a ta brzina se zove rezonancija. Kada smo u rezonanciji, mi smo u ravnoteži. U toj tački, svaki naš organ i svaka ćelija u telu apsorbuje i emituje zvuk sa određenom optimalnom rezonantnom frekvencijom. Muzika, tj zvukovi podešeni na 528 herca stvaraju rezonancu u našem fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom telu.

Oni imaju moć da oslobađaju naše emocionalne blokade i proširuju našu svest. Ova frekvencija proširuje srca i čini nas saosećajnijim i punim ljubavi, a samo osoba koja odiše ljubavlju može imati svoj unutrašnji mir. To je polazna tačka za svet u kome živimo u jedinstvu, miru i harmoniji jedni sa drugima i sa majkom zemljom.

Kada poželite da se vratite svoj iskonskom biću, da zavirite duboko u sebe, pustite ovu, u isto vreme, osnažujuću i umirujuću muzikukoja će isceliti vaš uma, telo i dušu. Ova muzika biće odlična podrška prilikom meditacije ili vežbi dubokog disanja.

Izvor: Sensa