Joga lica je prirodan način da zategnete lice, podmladite se i smanjite rizik od nastanka bora. Ako svojoj redovnoj nezi kože, priključite i vežbe za lice, ubrzo možete videti pozitivne rezutate. Ništa nije iscrpljujuće, naporno i ne oduzima puno vremena, a može biti relaksirajuće, zabavno i odraziti se dobro na našu lepotu.

Postoje razne joga vežbe za lice, u zavisnosti šta želite da postignete. Na primer, postoje vežbe koje će učiniti da lice izgleda mršavije, vežbe protiv podočnjaka, ili za skidanje podbratka itd. Sve popularnije i zanimljivije postaju vežbe sa kašikom koje se najpre fokusiraju na kožu i bore u predelu usana, brade i vrata, ali mogu pozitivno delovati a celo lice.

Donosimo vam 3 jednostavne vežbe sa kašikom, ali pre nego što ih radite važno je da malo aktivirate lice i zagrejete tapkanjem njegove mišiće. U svakoj vežbi kašika se drži u ustima oko 30 sekundi,a radi se najviše 10 ponavljanja.

Za vežbe lica sa kašikom trebaće vam manje od 5 minuta dnevno, a mogu vam pomoći da zategnete kožu lica na prirodan način, smanjite bore ili sprečite nastanak novih.

Kako da uradite vežbe za podmlađivanje lica sa kašikom, pogledajte u video prilogu ispod!

Izvor: Sensa