Ukoliko ste krenuli u igru osvajanja, tražite novog dečka i, možda, ljubav, možda će vam pomoći pet ženskih gestova koji mogu da privuku muškarce poput magneta. Osim spoljašnje privlačnosti, svaka devojka bi trebalo da zna neke magične trikove koji mogu osvojiti većinu muškaraca. Izreka kaže da žene vole ušima, a muškarci očima. Uprkos poverenju u sopstvenu privlačnost, vredi znati da neki, na prvi pogled, obični gestovi mogu imati magičnu moć privlačnosti.

1. Žena se ugrize za usnu

Možda obična studentkinja u staroj odeći neće moći da privuče pažnju bogatog biznismena, ali svaki muškarac će odmah primetiti da ona grize usne. Zašto ne pokušaš da izvedeš takav trik u društvu muškarca koji ti se sviđa?

shutterstock_47362201.jpg
Shutterstock 

2. Žena se igra pramenom kose ili lokonom

Još jedan poznati trik je igranje kose. Okretanje lokne oko prsta ili lagano protresanje frizure neprimetno hipnotiše muškarce. Glavna stvar je da vam kosa uvek treba da bude čista i negovana.

3. Žena ima razgolićen vrat

Muškarci često povezuju seksualnost i ranjivost devojke sa njenim vratom. To može imati isto toliko uticaja na muškarce kao i dekoltea i bujna duga kosa. Kada otkrivate vrat, izaberite odeću tako da on jasno bude vidljiv. Goli vrat i ramena stvoriće efekat poverenja i ranjivosti, što posebno uzbuđuje muškarce.

4. Žena se lepo drži i blago isteže

Atraktivno držanje je ključ za idealan izgled. Ako se takođe lagano rastežete, vaša slika će dobiti magnetnu auru.

shutterstock_678694564.jpg
Shutterstock 

5. Žena nehajno, ležerno dodiruje muškarca

Da biste stvorili "iskru, oluju i ludilo" u njegovoj glavi, ležerno ga dodirnite. Poslužite čašu tako da prstima pređete preko nje ili iskreno otresite trunke prašine sa ramena. Reakcija može biti drugačija, ali to će svakako poslužiti kao magnet za vašeg izabranika.

Sad kada znate kakve gestove vole muškarci, iskoristite to.

BONUS VIDEO:

Ana Rodić - O zaljubljenosti i ljubavi MONDO/Stefan Stojanović

Sensa/Z.A.