Maj je mesec izobilja prema numerologiji - maj je 5. mesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada moćan niz 5-5 i donosi energiju koja vas podstiče da svoje vizije i ideje ostvarite.

Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti nameru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraditi u 05:05 ujutru ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Otpustite sve ono što je negativno i nepotrebno, oprostite ljudima, pustite stare pet je broj novca. Možete bukvalno očistiti svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi neko drugi mogao da dobije ono što mu je potrebno. Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život - omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Takođe, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mantalnih blokada i ograničavajućih sistema verovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jeste! Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju da je zadržite za ono što želite.

Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost - aktivno vežbajte zahvalnost za ono što već posedujete i što vas čini srećnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privućete blagostanje. Svaki čovek ima na čemu da bude zahvalan, a najpre treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Kako manifestovati na dan 5-5? Odvojite malo vremena da zapišete kako tačno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu). Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu! Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse zavise od vas!

Izvor: Sensa