Glumica Kejt Hadson je nakon porođaja sa trećim detetom odlučila da brzo izgubi višak kilograma, vrati se u formu i izgleda kao i pre trudnoće. Objasnila je da joj je ovoga puta bilo teže da smrša nego posle prve dve trudnoće.

Njen plan bio je da smrša jednostavno, bez glasovanja i rigoroznih dijeta. Kejt Hadson usavršila je svoj pristup svojim ciljevima u ishrani i fitnesu, fokusirajući se na to da stvari budu jednostavne i izvodljive, imajući na umu njen užurban način života.

Prvo što je uradila jeste promena navika u ishrani. Njen dnevni meni podrazumevao je 5 obroka, kontrolisanu veličinu porcija i izbacivanje mesa kad god može. Namirnice koje su najčešće zastupljene u njenoj ishrani su tofu, salate, proteinski šejkovi i dosta ribe. Jedna od navika koju praktikuje jeste povremeni post, popularnije nazvan "fasting".

Njen put ka željenoj kilaži podrazumeva jendostavnost, disciplinu, ali i balans. Međutim, nije sebi ograničavala ni užitke, odlulila je da kada želi sebe počasti picom, takosima i margaritom.

Još jedna stvar bez koje rezultati ne bi tako lako došli jeste vežbanje. Glumica je oduvek bila veliki obožavatelj pilatesa – "Volim kada sam fleksibilna i sviđa mi se kako oblikuje moje telo."

Ovoga puta odlučila je da pojača trening i da više vežba kod kuće, u svojoj dnevnoj sobi, ali i da vozi bicikl po kraju kad god joj se ukaže prilika.

Sa Hadsonovom odlučnošću da izgleda i oseća najbolje, rezultati svakako govore sami za sebe! Ona je u fenomenalnoj formi u 43. godini. "Uživam što sam disciplinovana. Uživam u sportu i uživam u tome što sam aktivna!" - istakla je glumica u jendom intervjuu.

U video prilogu ispod pogledajte kako izgleda trening Kejt Hadson!

Izvor: Sensa