Kombinacija koja provereno podstiče mršavljenje, a dodatni efekat u sagorevanju masnih naslaga daju superzdrave čia semenke. Ove čarobne semenke ne sadrže šećer, gluten, imaju izuzetno mali procenat masnoća, a bogate su vitaminima A, B, E i D. One takođe poseduju i visok nivo alfa-linoleinske i, već pomenutih, omega-3 masnih kiselina koje ubrzavaju proces mršavljenja, ali najveća prednost je u visokom sadržaju vlakana koji ubrzavaju metabolizam i probavu, a samim tim i topljenje kilograma.

Svi sastojci u napitku su izuzetno zdravi i jačaju imunitet, a njihova vrednost je i što zagrevaju organizam i podstiču topljneje masnih naslaga. Naravno, da biste smršali morate regulisati ishrnai i fizički se aktivirati, a ovaj napitak je super pomoćnik da brže dođete do rrezultata. popijte ga pre nego što legnete u krevet i tokom spavanja eliksir za mršavljenje uticaće povoljno na vašu probavu i metabolizam. Evo koji sastojci su vam potrebni:

Sastojci:

  • 2 limuna
  • kašičica cimeta
  • manji koren đumbira (oko 5 cm)
  • 2 kašike čia semenki

Važno je da pre upotrebe potopite semenke u vodu i ostavite da odstoje oko sat vremena. U video snimku ispod pogledajte detaljnu pripremu napitka! 

Napitak za mršavljenje sa čia semenkama TikTok/lettyquere

Izvor: Sensa